Huren

Verhuren

Je huis verhuren kan financieel aantrekkelijk zijn, maar het is ook best complex. Want leegstand of een onbetrouwbare huurder kan snel een flinke kostenpost worden. Maar hoe vind je een geschikte huurder? En wat is een maximaal haalbare en toch reële huurprijs?

Wij nemen je deze zorgen graag uit handen. Met onze kennis van de markt, de wet- en regelgeving en ons eigen bestand met woningzoekenden, helpen wij je graag bij het vinden van de juiste huurder en bij de bemiddeling.

 

Samen met HUB Makelaardij bespreekt u de woning die u wilt verhuren. De afmetingen en bijzondere eigenschappen worden genoteerd en u geeft aan welke eisen u stelt aan de potentiële huurder. Het energielabel is verplicht als u uw huis gaat verhuren. Een belangrijk aspect is het bepalen van de juiste huurprijs. HUB Makelaardij is als geen ander op de hoogte van de markt en kan dan ook voor u een reële maximaal haalbare huurprijs vaststellen. Zo kan uw huurwoning uitgebreid en met alle kenmerken op funda.nl en andere websites worden geplaatst.

Huren

Je bent graag flexibel en wilt niet gebonden zijn. Daarom heeft huur je voorkeur. Of wellicht heb je ter overbrugging een huurwoning nodig omdat je nieuwe huis nog niet klaar is. Wat de reden ook is,
HUB Makelaardij helpt je graag verder. Dus ben je zelf op zoek naar een huurwoning, voor tijdelijk of voor onbepaalde tijd? Schrijf je dan bij ons in. Dat kan via het contactformulier, via e-mail of telefonisch via
010 2001 300. Wij houden je dan op de hoogte van ons aanbod.

Compare listings

Vergelijken